*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού

1. 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  από 195€

ΑΝΑΧ.: ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019


LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1 η Μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/10/19 Κόρινθος – ΜΠΙΤΟΛΑ

Αναχώρηση από Κόρινθο, 6:00πμ, με στάσεις ανά δυο ώρες για καφέ φαγητό και ξεκούραση, , φτάνουμε στο τελωνείο και μετά την διαδικασία , θα συνεχίσουμε για την πόλη Μπίτολα. . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε το βραδινό μας φαγητό και ελεύθεροι για βόλτα . 1η διαν/ση

2 η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/19 M πίτολα - Οχριδα

Μετά το πρωινό κάνουμε την επίσκεψη μας στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της πόλης Μπίτολα, το ρωμαϊκό βουτίλιο, ελληνικό μοναστήρι, και εν συνεχεία αναχωρούμε για την πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ την  «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως χαρακτηρίζεται λόγω της μεγάλης θρησκευτικής σημασίας της στην εξάπλωση της Χριστιανοσύνης, με τις 365 εκκλησίες, μια για κάθε ημέρα του χρόνου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της θα δούμε τα παλαιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες του ΑΓ.ΚΛΗΜΗ,της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ και της ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ, το ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΜΟΥΗΛ αλλά και το  ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. Στην συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση, φαγητό. Μετά το φαγητό ξεκούραση και το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης . Σας προτείνουμε να κάνετε μια πανέμορφη, ρομαντική κρουαζιέρα με καραβάκι στην λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση .

3 η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/19 Οσιος Ναουμ – Οχριδα

Μετά από ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ, αναχώρηση για τον Όσιο Ναούμ . Από εδώ ξεκίνησαν ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος, Έλληνες μοναχοί , να διδάξουν στους Σλάβους την Αλφάβητο και την Βίβλο. Φτάνοντας βλέπει κανείς τις μεγάλες πηγές με τα υπόγεια νερά που βγαίνουν δίπλα μας και τα πιο πολλά είναι από την Μεγάλη Πρέσπα που είναι πιο ψηλά σε υψόμετρο . Παραμονή μετά το προσκύνημα στα υπαίθρια μαγαζάκια για να ψωνίσουμε από τα φημισμένα μαργαριτάρια της Αχρίδας. Στην συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο φαγητό. Ξεκούραση και το απόγευμα κατεβαίνουμε για επίσκεψη στην μικρή παραλιακή πόλη της Στρούγκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και γλέντι με ζωντανή μουσική .

4 η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10/19 Οχρίδα - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Μετά το πρωινό και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φημισμένη Οχρίδα με τις μοναδικές ομορφιές, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής , με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση επιστρέφουμε από μια αξέχαστη εκδρομή.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 195 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60€

 

 

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 νύχτες διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Πλήρης διατροφή (3 πρωινά, 3 δείπνα, 2 γεύματα)
  • Διασκέδαση με ορχήστρα
  • Tοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

 

Σημείωση:
Οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.


 

 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2019