*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Μονοήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

1.MONΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟN I. Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  18€

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση από Κόρινθο 7 : 00 πμ με προορισμό τον Ιερό ναό της Αναστάσεως του Χριστού γνωστός ως «ο Χριστός στα Σπάτα», που προσελκύει πλήθος πιστών από όλη την Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα . Ο ναός εγκαινιάσθηκε το 1935 και ήταν τρισυπόστατος, αφιερωμένος στην Ανάσταση του Χριστού, στην Ανάληψη, και στην Αγία Φωτεινή. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, μετάβαση στο εκπτωτικό χωριό όπου θα παραμείνουμε για την βόλτα μας τα ψώνια μας και το μεσημεριανό μας φαγητό. Μετά την επίσκεψή μας αναχώρηση για Κόρινθο.

 

 

Τιμή συμμετοχής: 18 €

 

 

 

2.MONΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΟΣΤΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  25€

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση στις 07 :30πμ για την εκδρομή μας . Θα κάνουμε μια στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Πόρτο Χέλι . Λίγο έξω απ ’το Πόρτο Χέλι θα συναντήσουμε το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό , την Κόστα . Η Κόστα διαθέτει πολλές ταβέρνες και καφετέριες όπου θα γευματίσουμε και θα κάνουμε μπάνιο . Προαιρετικά μπορούμε να πάρουμε θαλάσσιο ταξί και να μεταβούμε στις Σπέτσες. ( Τα καραβάκια εκτελούν συνεχώς δρομολόγια μέχρι το νησί, και ο χρόνος μετάβασης είναι το πολύ 10 λεπτά! ) Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή συμμετοχής : 25€

 

 

3..MONΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΔΡΟΣ «Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  75€

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση το πρωί για Ραφήνα. Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι 2 ωρών περίπου, φτάνουμε στο λιμάνι του νησιού το Γαύριο. Θα επισκεφτούμε το χωριό Μαίνητες ένα από τα πιο καταπράσινα χωριά της Άνδρου με πολλές πηγές και ξεχωριστή ομορφιά. Εν συνεχεία επίσκεψη σ την ανδρική Μονή της Αγίας Μαρίνας του 17ουαιώνα κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για μια σύντομη περιήγηση στη Χώρα. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια με τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια, όπως η Καΐρειος Βιβλιοθήκη και τα εντυπωσιακά αρχοντικά των καπεταναίων .Στην πλατεία Καΐρη βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο σύγχρονης τέχνης .Καταλήγουμε στην πλατεία Ρίβα που δεσπόζει το άγαλμα του Αφανή Ναύτη Το μεσημέρι θα έχουμε το γεύμα μας και αναχώρηση για το λιμάνι του Γαυρίου και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας και επιστροφή στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.


ΤΙΜΗ ΣΥΜ : 75 €

ΠΕΡΙΛ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

 

 

 

 

 

4.MONΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ - Πνευματικοί θησαυροί Μονής   ´Αγια λείψανα & "Τα ´Αχραντα Πάθη", ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  20€

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση 7:30πμ με προορισμό την Ιερά μονή Ταξιαρχών . Εκεί Μέσα στο πανέμορφο, πυκνό δάσος, στους πρόποδες του όρους Κλωκός, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Αίγιο, είναι κτισμένη η ιερά μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, μία από τις σπουδαιότερες μονές της Πελοποννήσου. Η μονή διαθέτει πλούσια βιβλιοθήκη, κειμήλια και λείψανα αγίων, καθώς και την κάρα του οσίου Λεοντίου. Από τους σημαντικότερους θησαυρούς της θεωρούνται τα «Άχραντα Πάθη», αληθινός θησαυρός πίστης, δωρεά των Παλαιολόγων του Μυστρά στον κτήτορα της Μονής Όσιο Λεόντιο. Επίσης η μονή έχει γίνει γνωστή για την παραγωγή της φημισμένης ροδοζάχαρης, ενός ιδιαίτερου γλυκού του κουταλιού, που παρασκευάζεται από ροδοπέταλα. Επόμενη στάση το χωριό Πλατανιώτισσα όπου θα επισκεφτούμε και την Παναγία .Ένα θαύμα της φύσης το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο .Το εκκλησάκι βρίσκεται μέσα στο κοίλωμα (κουφάλα) ενός τεράστιου πλάτανου ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και δημιούργησαν το αξιοθαύμαστο αριστούργημα της φύσης .Το πλατάνι αυτό έχει ύψος περίπου 25 μέτρα περίμετρο στην βάση 16 μέτρα και στο μέσον του περίπου 12,50 μέτρα και χωρητικότητα 20 ατόμων .Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ,καφέ και φυσικά βόλτα στο πολύ ωραίο και καταπράσινο μέρος .Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Κόρινθο


Τιμή Συμμετοχής: 20€

 

 

 

 

 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2020