*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Το γραφείο μας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Γραφείο μας, εδώ και χρόνια τώρα, πραγματοποιεί οργανωμένες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη απήχηση, επιτυχία, συνέπεια και ασυναγώνιστες τιμές. Μπορείτε να μας βρείτε στη γνώστή διεύθυνση Πατρών 19, Κόρινθος στα γραφεία μας, με A/C για την άνετη εξυπηρέτησή σας.


Τα προγράμματά μας, Εσωτερικού κυκλοφορούν όλο το χρόνο με ξεχωριστά ένθετα Απόκριες - Πάσχα και Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά με ποικιλία εκδρομών.

Τα προγράμματα μας Εξωτερικού από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο και Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά.

Στόχος μας η βελτίωση και ανανέωση των εκδρομών μας καλύπτοντας σχεδόν όλες τις προτιμήσεις και πάντοτε με σεβασμό στον εκδρομέα.

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μας και μπορούν να σταλούν στη διεύθυνση σας ταχυδρομικώς και με e-mail . Τα προγράμματα μας είναι διαθέσιμα για download (σε μορφή αρχείου pdf) μόλις κυκλοφορήσουν, μέσω της ιστοσελίδας μας, μαζί με κάθε τι νέο που αφορά το γραφείο μας με στόχο την άμεση ενημέρωση σας για προσφορές, νέα, κλπ.

Όλες οι εκδρομές μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μονοήμερες, διήμερες, τριήμερες, τετραήμερες και πολυήμερες πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα πούλμαν παρέχοντας όλες τις ανέσεις, που συνεχώς ανανεώνονται τύπου TOURISMO , Mercedes 404 και NEOPLAN που σε συνδυασμό με τους έμπειρους αρχηγούς και μόνιμους οδηγούς μας, παρέχουν άνεση και ασφάλεια στα ταξίδια σας .

Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλα τα νησιά της Ελλάδας.
Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο.  

ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε.           

TOURIST AND TRAVEL AGENCY
ΠΑΤΡΩΝ 19,  ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΤΗΛ. : 27410-28588    FAX: 27410-25073

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΜΩΡΑΙΤΗΣ:  6973733610

e-mail: moraitis.kor@hotmail.com

© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2016