*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού

1. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ & ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (6 ημ.)

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  295€

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1η μέρα, Αθήνα – Κραγκούγεβατς: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Κραγκούγεβατς με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κραγκούγιεβατς - Βουδαπέστη : Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνούμε την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και και φτάνουμε στα σύνορα Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Το απόγευμα φτάνουμε στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη», την πανέμορφη Βουδαπέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε προαιρετικά μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Δούναβη συνοδεία του ξεναγού μας. Μέσα από το πλοιάριο θα θαυμάσετε φωταγωγημένα τα μεγαλοπρεπή κτήρια και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της Βουδαπέστης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα, Βουδαπέστη: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ. Το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το «Παρίσι της Ανατολής». Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο με αγορές στη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι .Απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFÉ NEW YORK το πολυτελέστερο καφέ της Ευρώπης. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.

4η μέρα, Βουδαπέστη – Βιέννη: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την μαγευτική Βιέννη. Θα επισκεφτούμε το παλάτι του Σέμπρουν με τα 1400 δωμάτια και τους εξαίρετους κήπους του, την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την Αυστριακή πρωτεύουσα. Ελεύθερος χρόνος στον διάσημο πεζόδρομο Κερτνερστράσσε όπου μπορείτε να ψωνίσετε και τις περίφημες Βιεννέζικες σοκολάτες. Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα, Βουδαπέστη – Βελιγράδι –Κραγκούγεβατς :Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Βελιγράδι, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Κάστρο Καλεμεγδάν και το ναό του Αγίου Σάββα. Συνεχίζουμε για Κραγκουγεβατς. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα, Κραγκουγεβατς – Βελιγράδι : Μετά το πρωινό, ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής μας για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ και τέλος της εκδρομής.

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 295€

Επιβάρυνση μονόκλινου: +100€

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά + 5 δείπνα)
 • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής, Τοπικός Ξεναγός στη Βουδαπέστη και τη Βιέννη
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται: Δημοτικός Τουριστικός φόρος 20€, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και όπου απαιτείται, Προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα, και ότι είναι προαιρετικό ή προτεινόμενο, και δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

Απαραίτητα διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου δεκαετίας .

  

2. ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ( 6ημ.)
( ΤΙΡΑΝΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ – ΜΟΣΤΑΡ )

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  από 225€

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1η μέρα, Τίρανα: Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Συνοριακός έλεγχος, διέλευση, και συνεχίζουμε για τα Τίρανα. Με τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Τίρανα - Μπούτβα – Κότορ – Bileća: Μετά το πρωινό μας, περνάμε για μία σύντομη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο των Τιράνων, όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη, την παλιά Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το τζαμί, τον Πύργο του Ρολογιού, και την Ορθόδοξη Εκκλησία Της Αναστάσεως. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς το Μαυροβούνιο, γνωστό ως Montenegro, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα, από τις ωραιότερες της Ευρώπης και το γραφικό νησάκι SvetiStefan, αγαπημένο θέρετρο διάσημων επισκεπτών ανά τον κόσμο, για να φτάσουμε στο διάσημο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούτβα, την παλαιότερη μεσαιωνική και ανακαινισμένη πόλη, των ακτών του Μαυροβουνίου, Σχετική παραμονή για να απολαύσουμε το πανέμορφο τοπίο κάνοντας βόλτες και αγορές. Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας για τη Βοσνία και τηBileća . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση πόλης) – Νησί Λόκρουμ: Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για την Κροατία και το πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, παλιά του ονομασία ``Ραγκούσα``, μεσαιωνική πόλη προστατευμένη από την Unesco είναι μία οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χλμ. Θα δούμε κτίρια σπουδαίας αρχιτεκτονική όπως τον πύργο του Ρολογιού, το Μέγαρο Σπόντζα του 16ου αι. χτισμένο από ξακουστούς τεχνίτες, που σήμερα στεγάζει τα κρατικά αρχεία, τις όμορφες εκκλησίες, όπως του Αγ. Βλασίου προστάτη της πόλης, με το μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, μοναστηριακά συμπλέγματα, το Φραγκισκανικό Μοναστήρι , την μεγάλη και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου με την εκκλησία του Σωτήρος. Στο πρυτανικό μέγαρο, σήμερα φιλοξενείτε το μουσείο του Ντουμπρόβνικ με την ιστορία της πόλης, όπου δίπλα του το δημαρχείο και ο καθεδρικός ναός και το θησαυροφυλάκιο. Χρόνος ελεύθερος. Επίσης προαιρετικά για όσους επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος στην κρουαζιέρα γύρω από το νησάκι Λόκρουμ όπου ναυάγησε -σύμφωνα πάντα με τη τοπική παράδοση- ο βασιλιάς της Αγγλίας Ριχάρδος Α’ ο Λεοντόκαρδος. Επιστροφή στη Bileća και το ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Μόσταρ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στο πανέμορφο Μόσταρ όπου θα δούμε τη γέφυρα - σύμβολο, το μουσουλμανικό κομμάτι της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα, Bileća - Πέραστ – Κότορ – Ποντγκόριτσα – Τίρανα: Μετά το πρωινό αναχώρηση τον κόλπο του Κότορ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και ομορφότερο φυσικό Φιόρδ της Αδριατικής αλλά και της νότιας Ευρώπης. Εδώ θα επισκεφθούμε το Πέραστ και το νησάκι με την εκκλησία της Παναγίας των Βράχων, και το Κότορπου κτίστηκε μεταξύ 12ου και 14ου αιώνα και περιβάλλεται από μεσαιωνικό τείχος μήκους 4,5 χλμ. όπου θα επισκεφούμε τον καθεδρικό Ναό Του Αγίου Τρύφωνα και τις ορθόδοξες εκκλησίες του Αγίου Λουκά και του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα με μία στάση στη λίμνη Σκαντάρ. Μετά από μία σύντομη βόλτα στο κέντρο, χρόνος για γεύμα και άμεση αναχώρηση για τα Τίρανα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα, Μετά το πρωινό αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής.

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 225€

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 75€

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* .
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά + 5 δείπνα)
 • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής, Τοπικός Ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

 

Δεν περιλαμβάνονται: Δημοτικός τουριστικός φόρος και checkpoint (20€), Προαιρετική εκδρομή στο Μόσταρ 25€. Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και όπου απαιτείται, Εισιτήρια σε καραβάκια, Προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα, και ότι είναι προαιρετικό ή προτεινόμενο, και δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

Απαραίτητα διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου δεκαετίας .

 

3. ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ( 6 ΗΜΕΡΕΣ )

( ΣΟΦΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΜΠΡΑΣΩΦ – ΣΙΝΑΙΑ - ΜΠΡΑΝ )

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  από 310€

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1η μέρα, Αθήνα-Σόφια : Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Σόφια-Μπρασώφ : Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό του Αλέξανδρου Νέφσκι, την Αγία Σοφία, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο. Αναχώρηση στη συνέχεια για τα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας όπου θα περάσουμε το φυσικό σύνορο των δύο κρατών τον ποταμό Δούναβηαπό τηγέφυρα φιλίας που ενώνει τα δύο κράτη. Θα συνεχίσουμε για το Μπρασώφ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα, Μπρασώφ – Μπραν – Σινάϊα : Μετά το πρωινό θα κάνουμε μία βόλτα στη μεσαιωνική πόλη Μπρασώφ, που θεωρείται ότι είναι η πιο όμορφη πόλη της σημερινής Ρουμανίας. Θα θαυμάσουμε την Μαύρη Εκκλησία τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία της Ρουμανίας και θα περπατήσουμε στην κεντρική πλατεία με το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου που φέρει στην πρόσοψή του το έμβλημα της πόλης. Συνεχίζουμε για τα Καρπάθια και το Φρούριο Μπράν, που είναι γνωστό και ως «Πύργος του Δράκουλα». Στα υπαίθρια μαγαζάκια δίπλα του θα αγοράσουμε σουβενίρ σχετικά με τον περίφημο μύθο. Στο τέλος στην πανέμορφη Σινάϊα θα δούμε το παλάτι Πέλες ένα αναγεννησιακό στολίδι που αποτελούσε τη θερινή κατοικία του Βασιλιά Καρόλου. Συνεχίζουμε για το Βουκουρέστι , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα, Βουκουρέστι (ξενάγηση): Μετά το πρωινό ακολουθεί η ξενάγηση της πόληςπου θεωρείται μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Στην σημερινή μας περιήγηση θα δούμε μεταξύ άλλων το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την Αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο, την Εκκλησία της Σταυροπόλεως, Το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας σε ένα πρώην βασιλικό παλάτι στην Πλατεία Επανάστασης στο κέντρο της πόλης που φτιάχτηκε το 1937. Το κοινοβούλιο της Ρουμανίας (Σπίτι του Λαού), κατασκευασμένο επί Τσαουσέσκου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κτιριακό συγκρότημα παγκοσμίως μετά το Πεντάγωνο των Η.Π.Α., Την Kretzulescu Εκκλησία μια Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησία στο κέντρο του Βουκουρεστίου με πολύ εντυπωσιακές αγιογραφίες. Καταλήγουμε στην περιοχή με τα ιστορικά καφέ της παλιάς πόλης. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, και διανυκτέρευση.

5η ημέρα, Βουκουρέστι-Μπάνσκο : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μπάνσκο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας δείπνο, και διανυκτέρευση.

6η ημέρα, Bansko-Σαντάνσκι-Αθήνα : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σαvτάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και με ενδιάμεσους στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Αθήνα.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 310€

Επιβάρυνση μονόκλινου: +100€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές/περιηγήσεις, με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στη Σόφια , Μπρασώφ, Βουκουρέστι και Μπάνσκο.
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά + 5 δείπνα)
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Σόφια και στο Βουκουρέστι
 • Αρχηγός εκδρομής, Ταξιδιωτική ασφάλεια, Φπα

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI: Δημοτικός τουριστικός φόρος (20€). Εισόδους μουσείων/ποτά/φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

AΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2017