*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού

1. 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  από 325€

ΑΝΑΧ.: ΑΠΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019


LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1 Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Ξάνθη η Κομοτηνή

Αναχώρηση από Κόρινθο στις 06:00, μέσω Αττικής Οδού, με πρώτη στάση στο ύψος της Θήβας για 40 λεπτά για καφέ και ξεκούραση. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη δεύτερη στάση μας στο ύψος της Λαμίας. Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο για Πλαταμώνα όπου θα φτάσουμε περίπου στις 14:00 για να γευματίσουμε. Μετά το φαγητό, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παίρνουμε την Εγνατία Οδό κάνοντας την τελευταία στάση για ξεκούραση και φτάνουμε στην Ξάνθη ή Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι επιλογής. Διαν/ση.

2 Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΟΥ Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κήπους (σύνορα). Άφιξη, έλεγχος και διέλευση των συνόρων.. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση. Το βράδυ ελεύθεροι να δείτε την πιο σικ περιοχή της Κωνσταντινούπολης σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Δείπνο διαν/ση

3 Η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ Κωνσταντινούπολη ( Ξενάγηση

Πρωινό και αναχώρηση για την Αγιά Σοφιά. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το καταπληκτικό παλάτι Τοπ καπί με τους αμύθητους θησαυρούς των σουλτάνων, τον Ιππόδρομο και το Μπλε Τζαμί. Στην συνέχεια ελεύθεροι πλέων πιο πάνω 300 μέτρα στην κλειστή αγορά με τα 5.000 καταστήματα. Ελεύθεροι έως αργά στη αγορά για τα ψώνια μας έως τις 7μμ, όπου κοντά στην αγορά θα μας περιμένει το πούλμαν για το ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι επιλογής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.  

4 η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ Πριγκιπόννησα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να μεταβούμε στα Πριγκιπόνησσα. Πρώτος σταθμός η νήσος Χάλκη με τη θεολογική σχολή. Μετά την Χάλκη μπαίνουμε στο καράβι και πάμε στην Πρίγκηπο. Εδώ μαζί πάντα με τον ξεναγό μας, έχουμε τόσα πολλά να δούμε από τον ελληνισμό και να θυμηθούμε τόσα πολλά που μόνο ίσως να τα είχαμε διαβάσει, ενώ τώρα τα ζούμε και τα βλέπουμε. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε, πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι. Το φαγητό μας το μεσημέρι θα γίνει κάπου εδώ σε κάποια από τις ψαροταβέρνες του νησιού. Μετά το φαγητό παίρνουμε το καράβι , επιστρέφοντας στη Πόλη όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι στην κεντρική αγορά του Ταξίμ. Δείπνο ,Διανυκτέρευση.

5 η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Κωνσταντινούπολη – Ξάνθη η Κομοτηνή

Σήμερα παίρνουμε τις αποσκευές μας και κατεβαίνουμε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου αφήνοντας τις αποσκευές στη ρεσεψιόν και στο εστιατόριο μας περιμένει και πάλι ένας πλούσιος μπουφές από πολλά και διάφορα εδέσματα . Μετά το πρωινό φεύγουμε για επίσκεψη στο Ντολμά μπαχτσέ το παλάτι δίπλα στο Βόσπορο, κάνοντας την τελευταία μας επίσκεψη βλέποντας την χλιδή με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο ( 4 τόνων ) και τα μονοκόμματα φημισμένα χαλιά όπου ανέκαθεν έφτιαχναν στην περιοχή της Νικομήδειας και ότι άλλο από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μετά την επίσκεψη άμεση αναχώρηση για Κήπους. Περνάμε τον τυπικό τελωνειακό έλεγχο Τουρκία – Ελλάδα και φεύγουμε με κάποια ενδιάμεση στάση για Κομοτηνή η Ξάνθη όπου εδώ έχουμε την τελευταία μας διανυκτέρευση. Εδώ έχουμε την δυνατότητα για κάποια έξοδο το βράδυ γιατί θα φτάσουμε νωρίς στο ξενοδοχείο.

6 η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Κόρινθο με τις ανάλογες και αντίστροφες στάσεις ανά δυο ώρες για καφέ και ξεκούραση και φυσικά το μεσημεριανό μας γεύμα καταλήγοντας στην Κόρινθο με τις καλύτερες εντυπώσεις .

  

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 325 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 100€

 

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
 • ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ
 • 3 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΕΠΙΛΑΓΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
 • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝ NΗΣΑ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ
 • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΞΕΝΑΓΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 • Φ.Π.Α

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Ξάνθη ,Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη)
 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος


 

 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2018