*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Μονοήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

1. Β΄ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ "ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΝΟΥ" - ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ -ΜΕΓΑΡΑ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  10€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10 €

 

2. Γ΄ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  7€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 7 €

 

3. Δ΄ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΝΑΥΠΛΙΟ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  10€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10 €

 

 

4. ΗΜΕΡΗΣIA ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ - Ι.Ν.ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  15€

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση γύρω στις  8.00  για το πανέμορφο  Κεφαλάρι Άργους .  Αυτός ο αρχαιότατος τόπος λατρείας, με τον γραφικό ναό της Ζωοδόχου Πηγής, είναι ένας ειδυλλιακός, δροσερός τόπος αναψυχής γύρω από τις πηγές του Ερασίνου ποταμού. Ομορφότατη η μικρή λίμνη, που σχηματίζουν τα νερά αμέσως μετά τις πηγές του και κάτω ακριβώς από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Γύρω της μεγάλα πλατάνια και στη σκιά τους εξοχικά κέντρα. Το τοπίο κορυφώνεται με τον πέτρινο κωνικό λόφο του Προφήτη Ηλία και το κάτασπρο εκκλησάκι στην κορυφή του, το  όρος Χάον  τω ν αρχαίων.

Ελεύθερος χρόνος για τον πρωινό μας περίπατο και αμέσως μετά αναχώρηση μας για το αγαπημένο μας  Ναύπλιο , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γευματίσουμε, για την βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια της πόλης.. Συγκέντρωση σε προκαθορισμένη ώρα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Κόρινθο .

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜ. 15 €

 

 

5. ΗΜΕΡΗΣIA ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ - ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ - ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΟΡΟΣ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  15€

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 MAIOY 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση 7:00 πμ για την Ιερά Μονή Θεογεννήτορος η οποία πανηγυρίζει κάθε χρόνο την «Κυριακή των Μυροφόρων» και είναι αφιερωμένη στην Παναγία η οποία θεωρείται και η Πρώτη Μυροφόρος, διότι ήταν η πρώτη που είδε τον Κύριο μετά την ανάστασή του.
Η Μονή εγκαινιάσθηκε  το έτος 1986 την Κυριακή των Μυροφόρων. Σήμερα υπηρετούν στην Μονή 69 μοναχές που ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία.    

Την Εικόνα της Παναγίας θα κρατούν και θα συνοδεύουν Πόντιοι με στολές και  η φιλαρμονική. Επίσης ένα ελικόπτερο θα πετάει χαμηλά πάνω από την εικόνα και θα ρίπτει άνθη στην Παναγία. Ο πιλότος του ελικοπτέρου πραγματοποιεί αυτήν την πράξη κάθε χρόνο διότι  το έχει Τάμα στην Παναγία Θεογεννήτορα, που του έσωσε την κόρη του από βέβαιο θάνατο. Κατόπιν θα δοθεί στους επισκέπτες φαγητό.


Τιμή συμμετοχής 15 €

 

6. ΗΜΕΡΗΣIA ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΓΡΙΜΠΟΒΟ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

 

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  20€

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση το πρωί από Κόρινθο 7:30πμ για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Βαρνάκοβας , αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ένα από τα ιστορικότερα Μοναστήρια της Ελλάδας . Βυζαντινό Μοναστήρι των θρύλων και των παραδόσεων, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. από τον «εκ Καρυών» όσιο Αρσένιο, είναι το 5ο αρχαιότερο από τα Μοναστήρια της Ελλάδας. Η Βαρνάκοβα υπήρξε το προπύργιο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού (εθνική συνείδηση, γλώσσα, παραδόσεις) στα χρόνια της επιρροής των Λατίνων στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως, κατά τη Φραγκοκρατία της ευρύτερης περιοχής και ο «κυματοθραύστης» των σχεδίων καθολικοποίησης του Ελληνισμού, που θρησκευτικά ανήκε τότε στον Πάπα της Ρώμης. Η Μονή αποκαλείται και "η Αγία Λαύρα της Ρούμελης". Παραμονή για 1 ½ ωρα. Εν συνεχεία εππίσκεψη στο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο. Στο μοναστήρι φυλάσσεται ως ιερό κειμήλιο, τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.. Επίσης στην Μονή φυλάσσετε το Ζωστικό ( μοναχικό ένδυμα ) Του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς.. Ο αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Μαξίμοβιτς έδρασε στη Σερβία, την Κίνα, τη Γαλλία και τις Η.Π.Α., όπου και κοιμήθηκε το 1966. Το ποιμαντικό, ιεραποστολικό και κοινωνικό του έργο είναι τεράστιο, ενώ ήταν εξαιρετικά θαυματουργός ενώ ακόμη ζούσε. Το σώμα του είναι άφθορο και φυλάσσεται στο Σαν Φρανσίσκο. Η αφθαρσία του φάνηκε και κατά την πολυήμερη έκθεση του σώματός του σε λαϊκό προσκύνημα, πριν κηδευτεί, χωρίς ταριχευτικές επεμβάσεις. Αναγνωρίστηκε ως άγιος από τη Ρ.Ε.Δ. το 1992 και φέρει το προσωνύμιο «Θαυματουργός». Κάθε χρόνο στις 2 Ιουλίου τελείται η Θεία Λειτουργία και καταφθάνουν εκεί στο παρεκκλήσιο του τάφου του πλήθους κόσμου. Μετά τα σημαντικά προσκυνήματα και βλέποντας και τις κατακόμβες της Μονής αναχωρούμε για να καταλήξουμε στην παραλία της πόλης της Ναυπάκτου στο Γρίμποβο για φαγητό με τα αιωνόβια πλατάνια του . Φυτεμένα τα περισσότερα εξ αυτών την δεκαετία του 50, σήμερα χαρίζουν τον βαθύ τους ίσκιο στους επισκέπτες της περιοχής. Σημείο ξεκούρασης και καλής επιλογής για φαγητό. Μετά το φαγητό επιστρέφουμε στην Κόρινθο με τις καλύτερες εντυπώσεις από μια εκδρομή που ο επισκέπτης έχει πολλά να δει από Θρησκευτικής αλλά και Ιστορικής πλευράς.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 €

 

 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2018