*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Μονοήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

1. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

 

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  15€

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση 7:00πμ με προορισμό την Ιερά μονή Ταξιαρχών . Εκεί Μέσα στο πανέμορφο, πυκνό δάσος, στους πρόποδες του όρους Κλωκός, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Αίγιο, είναι κτισμένη η   ιερά μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, μία από τις σπουδαιότερες μονές της Πελοποννήσου. Η μονή διαθέτει   πλούσια βιβλιοθήκη,   κειμήλια  και   λείψανα αγίων, καθώς και την   κάρα του οσίου Λεοντίου. Από τους σημαντικότερους θησαυρούς της θεωρούνται τα « Άχραντα Πάθη», αληθινός θησαυρός πίστης, δωρεά των Παλαιολόγων του Μυστρά στον κτήτορα της Μονής Όσιο Λεόντιο. Επίσης η μονή έχει γίνει γνωστή για την   παραγωγή της φημισμένης ροδοζάχαρης, ενός ιδιαίτερου γλυκού του κουταλιού, που παρασκευάζεται από ροδοπέταλα. Επόμενη στάση το χωριό  Πλατανιώτισσα  όπου θα επισκεφτούμε και την Παναγία .Ένα θαύμα της φύσης το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο .Το εκκλησάκι βρίσκεται μέσα στο κοίλωμα (κουφάλα) ενός τεράστιου πλάτανου ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και δημιούργησαν το αξιοθαύμαστο αριστούργημα της φύσης .Το πλατάνι αυτό έχει ύψος περίπου 25 μέτρα περίμετρο στην βάση 16 μέτρα και στο μέσον του περίπου 12,50 μέτρα και χωρητικότητα 20 ατόμων .Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ,καφέ και φυσικά βόλτα στο πολύ ωραίο και καταπράσινο μέρος .Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Κόρινθο

Τιμή Συμμετοχής : 15€

 

2. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟ - ΑΙΓΙΝΑ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  60€

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 IOYNIOY 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αναχώρηση από Κόρινθο 5:30πμ. Άφιξη στην μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, και αναχώρηση με το κρουαζιερόπλοιο. Με την άφιξή μας στο λιμάνι θα μας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί για να μας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού , είτε σε ένα από τα καταστρώ ματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση. Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού . Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα. Με την είσοδό μας στο λιμάνι, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει .

Πόρος. Παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Αίγινα. Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού μπορείτε να επιλέξετε — με επιπλέον κόστος -, μία από τις 3 προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουν στο κρουαζιερόπλοιο .

1η Εκδρομή: Ξενάγηση στον Ναό της Αφαίας.
2η Εκδρομή: Πανοραμικός γύρος του νησιού.
3η Εκδρομή: Προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν στην πόλη και το γραφικό λιμάνι του νησιού, ένας όμορφος περίπατος στα δρομάκια, την αγορά και τα ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει. Η επιστροφή μας στην Μαρίνα συνοδεύετε από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και τις εντυπωσιακές φιγούρες του χορευτικού συγκροτήματος. Μια μέρα με χίλιες αναμνήσεις η εμπειρία του ταξιδιού.

Κρουαζιερόπλοιο: Πλατυτέρα των Ουρανών Λιμάνι Αναχώρησης: Μαρίνα Φλοίσβου / Τροκαντερό Ώρα Επιβίβασης: 07:15 – 07:45 Ώρα Αναχώρησης: 08:00 Ώρα επιστροφής: 19:30. Λιμάνια Προσέγγισης: Χρόνος Παραμονής. ΥΔΡΑ: 1 ώρα & 50 λεπτά Πόρος: 50 λεπτά Αίγινα: 2 ώρες και 5 λεπτά

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 60 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
- ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΩΣ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ,
- ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ !

Δεν περιλαμβάνει:
- Κατανάλωση ποτών - αναψυκτικών

3. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ- ΓΡΙΜΠΟΒΟ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ)

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  20€

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αναχώρηση το πρωί από Κόρινθο 7:30πμ για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Βαρνάκοβας , αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ένα από τα ιστορικότερα Μοναστήρια της Ελλάδας . Βυζαντινό Μοναστήρι των θρύλων και των παραδόσεων, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. από τον «εκ Καρυών» όσιο Αρσένιο, είναι το 5ο αρχαιότερο από τα Μοναστήρια της Ελλάδας. Η Βαρνάκοβα υπήρξε το προπύργιο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού (εθνική συνείδηση, γλώσσα, παραδόσεις) στα χρόνια της επιρροής των Λατίνων στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως, κατά τη Φραγκοκρατία της ευρύτερης περιοχής και ο «κυματοθραύστης» των σχεδίων καθολικοποίησης του Ελληνισμού, που θρησκευτικά ανήκε τότε στον Πάπα της Ρώμης. Η Μονή αποκαλείται και "η Αγία Λαύρα της Ρούμελης". Παραμονή για 1 ½ ωρα. Εν συνεχεία εππίσκεψη στο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο. Στο μοναστήρι φυλάσσεται ως ιερό κειμήλιο, τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.. Επίσης στην Μονή φυλάσσετε το Ζωστικό ( μοναχικό ένδυμα ) Του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς.. Ο αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Μαξίμοβιτς έδρασε στη Σερβία, την Κίνα, τη Γαλλία και τις Η.Π.Α., όπου και κοιμήθηκε το 1966. Το ποιμαντικό, ιεραποστολικό και κοινωνικό του έργο είναι τεράστιο, ενώ ήταν εξαιρετικά θαυματουργός ενώ ακόμη ζούσε. Το σώμα του είναι άφθορο και φυλάσσεται στο Σαν Φρανσίσκο. Η αφθαρσία του φάνηκε και κατά την πολυήμερη έκθεση του σώματός του σε λαϊκό προσκύνημα, πριν κηδευτεί, χωρίς ταριχευτικές επεμβάσεις. Αναγνωρίστηκε ως άγιος από τη Ρ.Ε.Δ. το 1992 και φέρει το προσωνύμιο «Θαυματουργός». Κάθε χρόνο στις 2 Ιουλίου τελείται η Θεία Λειτουργία και καταφθάνουν εκεί στο παρεκκλήσιο του τάφου του πλήθους κόσμου. Μετά τα σημαντικά προσκυνήματα και βλέποντας και τις κατακόμβες της Μονής αναχωρούμε για να καταλήξουμε στην παραλία της πόλης της Ναυπάκτου στο Γρίμποβο για φαγητό με τα αιωνόβια πλατάνια του . Φυτεμένα τα περισσότερα εξ αυτών την δεκαετία του 50, σήμερα χαρίζουν τον βαθύ τους ίσκιο στους επισκέπτες της περιοχής. Σημείο ξεκούρασης και καλής επιλογής για φαγητό. Μετά το φαγητό επιστρέφουμε στην Κόρινθο με τις καλύτερες εντυπώσεις από μια εκδρομή που ο επισκέπτης έχει πολλά να δει από Θρησκευτικής αλλά και Ιστορικής πλευράς.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 €


 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2018