*/
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Μονοήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

1. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

 

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  15€

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Αναχώρηση 7:00πμ με προορισμό την Ιερά μονή Ταξιαρχών . Εκεί Μέσα στο πανέμορφο, πυκνό δάσος, στους πρόποδες του όρους Κλωκός, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Αίγιο, είναι κτισμένη η   ιερά μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, μία από τις σπουδαιότερες μονές της Πελοποννήσου. Η μονή διαθέτει   πλούσια βιβλιοθήκη,   κειμήλια  και   λείψανα αγίων, καθώς και την   κάρα του οσίου Λεοντίου. Από τους σημαντικότερους θησαυρούς της θεωρούνται τα « Άχραντα Πάθη», αληθινός θησαυρός πίστης, δωρεά των Παλαιολόγων του Μυστρά στον κτήτορα της Μονής Όσιο Λεόντιο. Επίσης η μονή έχει γίνει γνωστή για την   παραγωγή της φημισμένης ροδοζάχαρης, ενός ιδιαίτερου γλυκού του κουταλιού, που παρασκευάζεται από ροδοπέταλα. Επόμενη στάση το χωριό  Πλατανιώτισσα  όπου θα επισκεφτούμε και την Παναγία .Ένα θαύμα της φύσης το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο .Το εκκλησάκι βρίσκεται μέσα στο κοίλωμα (κουφάλα) ενός τεράστιου πλάτανου ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και δημιούργησαν το αξιοθαύμαστο αριστούργημα της φύσης .Το πλατάνι αυτό έχει ύψος περίπου 25 μέτρα περίμετρο στην βάση 16 μέτρα και στο μέσον του περίπου 12,50 μέτρα και χωρητικότητα 20 ατόμων .Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ,καφέ και φυσικά βόλτα στο πολύ ωραίο και καταπράσινο μέρος .Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Κόρινθο

Τιμή Συμμετοχής : 15€

 

2. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΟΡΟΣ ( ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ )

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  15€

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αναχώρηση 7:00 πμ για την Ιερά Μονή Θεογεννήτορος η οποία πανηγυρίζει κάθε χρόνο την «Κυριακή των Μυροφόρων» και είναι αφιερωμένη στην Παναγία η οποία θεωρείται και η Πρώτη Μυροφόρος, διότι ήταν η πρώτη που είδε τον Κύριο μετά την ανάστασή του.
Η Μονή εγκαινιάσθηκε  το έτος 1986 την Κυριακή των Μυροφόρων. Σήμερα υπηρετούν στην Μονή 69 μοναχές που ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία.    

Την Εικόνα της Παναγίας θα κρατούν και θα συνοδεύουν Πόντιοι με στολές και  η φιλαρμονική. Επίσης ένα ελικόπτερο θα πετάει χαμηλά πάνω από την εικόνα και θα ρίπτει άνθη στην Παναγία. Ο πιλότος του ελικοπτέρου πραγματοποιεί αυτήν την πράξη κάθε χρόνο διότι  το έχει Τάμα στην Παναγία Θεογεννήτορα, που του έσωσε την κόρη του από βέβαιο θάνατο. Κατόπιν θα δοθεί στους επισκέπτες φαγητό.


Τιμή συμμετοχής 15 €

 
© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2017