ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ TOURS Επικοινωνία Αρχική Σελίδα


Αρχική Σελίδα

Το γραφείο μας

Σύλλογοι -  Ενοικιάσεις Πούλμαν

Εκδρομές Εσωτερικού

Ημερήσιες
Διήμερες

Τριήμερες
Τετραήμερες
Πολυήμερες


Εκδρομές Εξωτερικού

Οδικές
Αεροπορικές


Επικοινωνία

   

Δυήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

1. 2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  45€

ΑΠΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1Η Μέρα

Αναχώρηση το πρωί από Κόρινθο μέσω εθνικής οδού Αθηνών και Αθηνών Θεσσαλονίκης με 1η στάση στο ύψος της Θήβας για καφέ και ξεκούραση. Εν συνεχεία συνεχίζουμε με κατεύθυνση το Καρπενήσι. Παραμένουμε για φαγητό στην πλατεία στο κέντρο όπου είναι και η πρωτεύουσα του νομού. Μικρή πόλη 5.000 χιλιάδων κατοίκων μέσα στο πράσινο από Έλατα. Μετά το φαγητό συνεχίζουμε για την Ιερά μονή τις Παναγίας κοντά στο χωριό Προυσό. Τακτοποίηση στους πεντακάθαρους ξενώνες και μετά παρακολουθούμε τον Εσπερινό. Μετά τον Εσπερινό έχουμε την δυνατότητα όποιος θέλει για το βραδινό του, ή στην ταβέρνα που είναι 150μ κοντά στο μοναστήρι ή μπορεί να πάει με ταξί πολύ κοντά στο χωριό Προυσό. Δεν υπάρχει πρόβλημα για τους ξενώνες διότι έχει είσοδο εκτός πύλης της Μονής.

2Η Μέρα

Μετά την Θεια λειτουργία αναχώρηση για το Μεγάλο χωριό, παραμονή εκεί για ένα καφέ, και το φημισμένο γαλακτομπούρεκο. To μεσημέρι στάση για φαγητό. Μετά το φαγητό παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής 45€

2. 2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ

εκτυπώσιμη μορφή
Τιμή συμμετοχής:  90€

ΑΠΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
LΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1 Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
Αναχώρηση 05:30 πμ από Κόρινθο. Άφιξη στη Ραφήνα στις 07:30. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση στις 07:50πμ, άφιξη στην Τήνο στις 11:35πμ Μεταφορά με πούλμαν στο κεντρικό ξενοδοχείο Ποσειδώνιο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα παρακολούθηση του εσπερινού και γνωριμία με την όμορφη χώρα της Τήνου. Διανυκτέρευση.

2 Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
Εκκλησιασμός στην Μεγαλόχαρη. Ο ναός της Παναγίας είναι χτισμένος από άσπρο μάρμαρο και περιτριγυρίζεται από μικρά βοηθητικά κτήρια. Η θαυματουργή εικόνα δεσπόζει μέσα στον ναό, βαρύτιμα φορτωμένη από πάμπολλα αφιερώματα, διαμάντια, ζαφείρια και μαργαριτάρια, αφιερώματα αυτοκρατόρων, βασιλιάδων και του πιστού λαού. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια στα μαγαζιά της Τήνου και φαγητό. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με πούλμαν για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 90 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται :
- Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν από Κόρινθο- Ραφήνα & επιστροφή
- Διαμονή στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο στο λιμάνι της Τήνου με πρωινό
- Μεταφορά από το λιμάνι της Τήνου στο ξεν/χειο & επιστροφή
- Ακτοπλοικά εισητήρια
- ΦΠΑ

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 15 €

 

© Copyright NARKISSOS TRAVEL 2018